Nejprodávanější tituly - listopad 2017
hudba

Road Songs for Lovers - 13%
Christopher Anton Rea je britský kytarista, zpěvák a autor písní. Jeho hudba se dá zařadit mezi pop, blues a rock. Doposud se prodalo 30 miliónů jeho alb. Je známý především díky svému chraplavému hlasu.
hudba

Road Songs for Lovers

359 Kč
314 Kč
S tebou - 11%
Kapela Hodiny vydala své první EP opírající se o své úspěšné singly z poslední doby jako jsou Stmívání, Jízdní řád a Ze dna a k nim pridává jeden zbrusu nový "S tebou" a to současně i ve zdařilé remixové podobě.
hudba

S tebou

143 Kč
127 Kč
Sám se sebou - 11%
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".
hudba

Sám se sebou

404 Kč
359 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka - 11%
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.
hudba

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
469 Kč
Píp - 11%
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
239 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
183 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha - 11%
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
287 Kč
Lipa 68 - 11%
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
279 Kč
Smrt žije - 11%
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hudba

Smrt žije

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>