Nejprodávanější tituly - listopad 2017
hudba

2017
Nové album známé české legendární kapely.
hudba

2017

242 Kč
An Introduction To
Série An Introduction To si klade za cíl přiblížit starší umělce nové generaci posluchačů. Mapuje kariéru toho kterého interpreta a nabízí průřez jeho tvorbou.
hudba

An Introduction To

125 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
hudba

At Home

314 Kč
Dnes
Komplet Dnes shrnuje studiová alba, která Helena Vondráčková natočila v této dekádě – Touhy, Kouzlo Vánoc, Dávno vím svý - a jako novinku obsahuje audiozáznam televizního sestřihu narozeninového koncertu Já půjdu dál.
hudba

Dnes

674 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

hudba

Eskalace dobra

764 Kč
Everyday Is Christmas
Sbírka autorských písní, na které spolupracoval producent Grag Kurstin (Adele, Liam Gallagher apod.).
hudba

Everyday Is Christmas

386 Kč
Feed the Machine
Devátá studiová nahrávka skupiny kolem Chada Kroegera, Nickelback, patří k nejúspěšnějším rockovým kapelám současnosti. Celosvětově prodali přes 50 milionů desek.
hudba

Feed the Machine

440 Kč
Gemini
Ben Haggerty spíše známý jako Macklemore či dříve Professor Macklemore, je americký rapper působící na svém vlastním nezávislém labelu.
hudba

Gemini

359 Kč
Improvizace
Album Improvizace vzniklo na základě setkání dvou rozdílných hudebních světů. Písničkář Jan Burian a bubeník Jaroslav Kořán se sešli na několika společných koncertech – měli k dispozici jen texty básní.
hudba

Improvizace

261 Kč
Karel Gott
Speciální reedice prvního alba Karla Gotta! Ačkoli šlo tehdy vlastně o propojení stylově různorodých singlových nahrávek z let 1964 a 1965, přece je toto album důležitým hudebním záznamem doby i první fáze Gottovy skvělé kariéry.
hudba

Karel Gott

296 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>