Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2017

Bratři Lví srdce - 11%
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná... - 11%
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Další kolotoč šílených událostí se roztáčí!

Doktor Proktor a konec světa. Možná...

259 Kč
230 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.

Dalajlamova kočka

195 Kč
183 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Hra o trůny - 11%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
399 Kč
O Mourince a Lojzíkovi (2CD) - 11%
Veselé pohádky, které vždy skončí dobře, jak to v pohádkách pro děti má být, doplňuje 20 písniček originální písničkářky a autorky, k jejichž nahrání si přizvala Domažlickou dudáckou muziku a Cimbálovou muziku Stanislava Gabriela.

O Mourince a Lojzíkovi (2CD)

269 Kč
239 Kč
Inspektor Vogo - 11%
Oskara Bendu štve, že dospělí mají skoro vždycky pravdu, a děti ne. A protože se chce k pravdě taky dostat, rozhodne se, že přestane být dítětem a stane se někým jiným. Konkrétně policistou. Na policii ho skutečně přijmou – jako policejního psa.

Inspektor Vogo

179 Kč
159 Kč
Matky to chtěj taky - 11%
Román autorky bestselleru Deník šílené manželky je vášnivým příběhem o mateřské lásce, ženské sexualitě a svobodě; o tom, že nejenom muži touží po mladých dívkách, ale že i v tomto směru se jim ženy vyrovnají.

Matky to chtěj taky

116 Kč
103 Kč
Navždy Provence - 11%
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.

Navždy Provence

269 Kč
239 Kč
Nové hrůzostrašné pohádky - 11%
Tato výpravná sbírka pohádkových příběhů má svého předchůdce v audioknihách Hrůzostrašné pohádky a Hrůzostrašné pohádky podruhé.

Nové hrůzostrašné pohádky

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 206 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>