Nejprodávanější tituly - listopad 2017
hudba

Solo
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
hudba

Solo

269 Kč
Soul
Světové songy, jedinečná interpretace.
hudba

Soul

374 Kč
Stehlík
V roce 1976 představil soubor EXTEMPORE nový pořad s názvem Stehlík. Byl to první monotematický celovečerní pořad skupiny.
hudba

Stehlík

224 Kč
The Singles
Singlová kolekce je poskládána z nahrávek z remasterovaných alb vydávaných postupně v letech 2015 a 2016.
hudba

The Singles

485 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
hudba

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.
hudba

Kočky z Letný

269 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
Kyčera, Kyčera
Album Kyčera, Kyčera nabízí kolekci vynikajících nahrávek naší nejslavnější folklorní zpěvačky Jarmily Šulákové s Brněnským rozhlasovým orchestrem lidových nástrojů, původní LP je doplněno o řadu dalších písní, natočených převážně v 60. letech.
hudba

Kyčera, Kyčera

225 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
50 let hraju rock!
Jubilejní 2CD mapující všechna období skupiny + 2 nové studiové nahrávky Made In Rock´n ´Roll a Oči.
hudba

50 let hraju rock!

341 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 89 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>