Nejprodávanější tituly - listopad 2017
hudba

Vteřiny křehké
Na nahrávku Jiří Pavlica vybral a zhudebnil patnáct básní různých autorů, které spolu korespondují a vytvářejí harmonický celek vypovídající o radostech a strastech lidského života. Svým nezaměnitelným hudebním cítěním navázal na svá starší legendární alba a spolu s typickým projevem a zvukem Hradišťanu vzniklo originální a obdivuhodné album.
hudba

Vteřiny křehké

269 Kč
50 let hraju rock!
Jubilejní 2CD mapující všechna období skupiny + 2 nové studiové nahrávky Made In Rock´n ´Roll a Oči.
hudba

50 let hraju rock!

341 Kč
Alter ego
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.
hudba

Alter ego

225 Kč
Archivy... 1982 a 1984
Unikátní záznam koncertů pro tehdejší režim nežádoucího J. Nohavici včetně 14 dosud nikdy nevydaných písní!
hudba

Archivy... 1982 a 1984

341 Kč
Česká mše vánoční
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
hudba

Česká mše vánoční

89 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
hudba

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
hudba

Nězachoď slunečko

269 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).
hudba

Nohavica - Box

584 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

hudba

Tenkrát

242 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 93 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>