Nejprodávanější hudba - listopad 2017

Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.

Kočky z Letný

269 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.

Kup si bicí!

261 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.

Muna

359 Kč
Speakout Elementary Class CD
The Class CDs contain all the audio tracks for the coursebook.

Speakout Elementary Class CD

327 Kč
Vteřiny křehké
Na nahrávku Jiří Pavlica vybral a zhudebnil patnáct básní různých autorů, které spolu korespondují a vytvářejí harmonický celek vypovídající o radostech a strastech lidského života. Svým nezaměnitelným hudebním cítěním navázal na svá starší legendární alba a spolu s typickým projevem a zvukem Hradišťanu vzniklo originální a obdivuhodné album.

Vteřiny křehké

269 Kč
50 let hraju rock!
Jubilejní 2CD mapující všechna období skupiny + 2 nové studiové nahrávky Made In Rock´n ´Roll a Oči.

50 let hraju rock!

341 Kč
Alter ego
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.

Alter ego

225 Kč
Archivy... 1982 a 1984
Unikátní záznam koncertů pro tehdejší režim nežádoucího J. Nohavici včetně 14 dosud nikdy nevydaných písní!

Archivy... 1982 a 1984

341 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.

Nězachoď slunečko

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>