Nejprodávanější hudba - listopad 2017

Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).

Nohavica - Box

584 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

Tenkrát

242 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.

Tři čuníci

242 Kč
Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.

feat.

224 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Listolet
Přes překypující barevné aranže Listolet nezapře své folkové kořeny a staví především na síle prostých písniček. Debutové album Listoletu stojí na folkrockovém základu, doplněném o jemnou elektroniku a melodické dechové linky.

Listolet

269 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.

Noční hlídka

224 Kč
Rituál živlů / Ritual of Elements
Další album Jiřího Mazánka, hudebníka, hudebního redaktora, etnomuzikologa, učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, v níž se využívají prvky alikvotního zpěvu.

Rituál živlů / Ritual of Elements

255 Kč
Řekni ďáblovi ne
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 97 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>