Nejprodávanější Kniha - prosinec 2017

Podívej! Příroda
Chytrá obrázková knížka zábavnou formou sleduje jednotlivá roční období v různých částech naší přírody a vysvětluje, jak naše země žije. Autor Tomasz Samojlik v ní zachytil proměny fauny i flóry v lese, na louce, u jezera, na horách i ve městě.

Podívej! Příroda

314 Kč
Poklad dobrodružných příběhů
Dvanáct nejznámějších dobrodružných románů v podobě krátkých komiksových příběhů je určeno dětem od 9 let – ale i pro starší a pro dospělé.

Poklad dobrodružných příběhů

269 Kč
Pokušení nevinnosti
Člověk čelí v moderním světě mnoha nástrahám komercionalismu. Je ovlivňován a manipulován masovými médií a reklamou. Blahobyt je hlavním cílem a smyslem života, ale ve skutečnosti vede k apatii, pohodlnictví a otupělosti.

Pokušení nevinnosti

314 Kč
Polární pohádka
Tato „mrazuvzdorná a sněhu odolná pohádka až do minus čtyřiceti stupňů“ popisuje v devíti krátkých kapitolách severská dobrodružství malé sněhové vločky.

Polární pohádka

203 Kč
Polštář
(2x)
Hořkosladký román o složitých rodinných vztazích a moderní Americe. Výtečné čtení pro každého, od univerzitního profesora po švadlenu.
Ukázky

Polštář

340 Kč
Posázavská dráha
Celobarevná publikace, plná historických fotografií, pohlednic, plánků drážních staveb a dalších dokumentů z konce 19. a první poloviny 20. století, je věnovaná nostalgické dráze vinoucí se podél řeky Sázavy.

Posázavská dráha

323 Kč
Poslední mesiáš
(2x)
Autor zpracovává zrození legendárního motivu posledního císaře jako apokalyptické figury spojované s koncem světa a druhým příchodem Krista a Posledním soudem.

Poslední mesiáš

268 Kč
Pověsti z Vysočiny II.
Druhý svazek příběhů, které Jan Prchal vybral z velikého bohatství uchovaného až dosud jen v drobných regionálních publikacích, ale často ukrytého v muzejních i soukromých archivech.

Pověsti z Vysočiny II.

250 Kč
Povídková kuchařka starého rybáře

Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik, kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat, a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v kuchyni.

Povídková kuchařka starého rybáře

269 Kč
Povídky ke kávě III.
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.

Povídky ke kávě III.

152 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100