Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
zdraví a životní styl

Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Doba jedová 7 - 20%
Lze zabránit zdravotním dopadům elektrosmogu při zachování civilizačních vymožeností?
zdraví a životní styl
Ukázky

Doba jedová 7

169 Kč
135 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Doba jedová 4 - 20%
Kniha upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na lidské zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Doba jedová 4

149 Kč
119 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>