Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
povídky

Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 20%
(3x)
Postavy této knihy jsou si dobře vědomy svých slabostí a za své viny očekávají spravedlivý trest. Pořád se něčeho bojí, hodně se štítí a občas někoho nedopatřením zabijí.
povídky
Ukázky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

189 Kč
151 Kč
Krvavý ledovec - 20%
Dalších padesát fascinujících příběhů z historie od publicisty Karla Kýra. Dozvíte se například o islandské knize o černé magii, podniknete výlety do vesmíru, přečtete si o alkoholu ve středověku, navštívíte archeologická naleziště… a mnoho dalšího.
povídky
Ukázky

Krvavý ledovec

99 Kč
79 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Divoké karty - 20%
(1x)
Svazek třetí. V ulicích New Yorku propukají oslavy Dne divokých karet – výroční akce připadající na 15. září, při níž se vzpomíná na mrtvé a vzdává čest živým.
povídky
Ukázky

Divoké karty

248 Kč
198 Kč
Nevinní - 20%
(1x)
Soubor jedenácti vyprávění o apolitických občanech jejichž lhostejnost byla současně odpovědností za nástup nacismu. Filosoficky laděný román - rozprava o (ne)existenci platónských ideií.
povídky
Ukázky

Nevinní

179 Kč
143 Kč
Suchý konce a jiné pocity - 20%
(1x)
Protagonisté těchto povídek jsou vystavováni nečekaným zkouškám, jejich představy, sny, ideály a zkušenosti se srážejí s drsnou realitou; díky autorčinu smyslu pro ironii a absurditu však vznikají pozoruhodně silná mikrodramata.
povídky
Ukázky

Suchý konce a jiné pocity

138 Kč
110 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 52 položek
1 2 3 .. 6 > >>