Nejprodávanější tituly - prosinec 2017

Na hranici života a smrti
(1x)
Matadoři medicíny jako chirurg Pavel Pafko, kardiochirurg Jan Pirk, neurochirurg Vladimír Beneš, onkoložka Jitka Abrahámová, psychiatr Radkin Honzák či celostní lékař Jan Hnízdil. A vedle nich současná generace lékařů - padesátníků, kteří jsou na vrc

Na hranici života a smrti

358 Kč
Svobodná a divoká 90. léta
90. léta byla dobou náhle nabyté svobody. Politici i občané se učí zacházet s demokracií, mizí cenzura, bortí se zábrany. Namísto normalizační šedi přichází do módy nejkřiklavější barvy, lidé vyrážejí za hranice, zkouší podnikat, ...

Svobodná a divoká 90. léta

179 Kč
Rázová vlna
Dokončení akčních postapokalyptických bestsellerů Spad a Poločas rozpadu.

Rázová vlna

359 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Povídky na tělo
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
Osm
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
Ukázky

Osm

404 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Žízeň
(3x)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii.
Ukázky

Žízeň

494 Kč
Autismus & Chardonnay
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.

Autismus & Chardonnay

179 Kč
Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci
(1x)
Já Václava milovala! Vůbec jsem si neuměla představit, že bych chodila s někým jiným, a kdybych byla jen trochu víc religiózně vychovaná, tak bych každý večer zvedla hlavu k nebi a děkovala bych Bohu, že mi seslal tak dokonalého muže

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>