Nejprodávanější tituly - prosinec 2017

Šumava - krajina pod sněhem - 11%
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
472 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
231 Kč
Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad
(3x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
Ukázky

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

299 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.

Kafe a cigárko

89 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Kočky jsou vrženy - 11%
(8x)
Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval. Druhý pracoval, ale pro tajnou policii. A třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor... Prezidentský kandidát Kocour Klapuška z Hnutí Nevím!

Kočky jsou vrženy

300 Kč
266 Kč
Medvědín
(9x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Medvědína to znamená všechno.
Ukázky

Medvědín

359 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>