Nejprodávanější tituly - prosinec 2017

Obcházení ostrova
(2x)
I ve své šesté knize, sdružující verše z let 2011 až 2016, básník předkládá nenápadné, ale silné svědectví; plody osobní (i lyrické) zralosti.

Obcházení ostrova

179 Kč
Obchodníci s lidmi
Organizovaný zločin v pozadí džihádistického terorismu.

Obchodníci s lidmi

268 Kč
Obrana liberálního vzdělání
Politici nejen ve Spojených státech a na Západě, ale například i v Japonsku projevují v posledních letech obavy z toho, že mnoho mladých lidí studuje obory, které jsou, stručně řečeno, nepraktické.

Obrana liberálního vzdělání

176 Kč
Od srdce
Kniha Od srdce představuje autora Josefa Fouska v jiném světle, než jak jsme jej dosud znali. Oproti minulým knihám, které zčásti byly naplněny optimismem a humorem, předkládá autor sbírku fejetonů, básní, textů, které...

Od srdce

233 Kč
Pád výletního mola
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.

Pád výletního mola

268 Kč
Paradoxy demokracie
(1x)
Autor se zabývá vztahem demokracie a republikánství a vztahem demokracie a liberalismu, srovnáním demokracie antické (řecké) a novodobé, vztahem svobody a práva, svobodou a rovností, společensko-smluvními teoriemi a řadou dalších aspektů.

Paradoxy demokracie

53 Kč
Permakulturní farma
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.

Permakulturní farma

207 Kč
Podhoubí
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.

Podhoubí

223 Kč
Poklad ve Zlatém údolí
Klasický dobrodružný román začíná na španělském pobřeží zákeřnou vraždou a pokračuje v prériích Mexika, kde se osudově střetávají hrdinové i darebáci spletitého příběhu o zradě a nenávisti, ale i o velkém přátelství a neskonalé odvaze.

Poklad ve Zlatém údolí

242 Kč
Poplach v slepičím rajónu
(4x)
V jedné vesnici na Klatovsku se odehrává něco neobyčejného. Jakýsi cizí člověk zabral slepicím zpustlou zahradu. To se nesmí nechat jen tak! Slepice se rozhodnou vyhlásit člověku válku.

Poplach v slepičím rajónu

225 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>