Nejprodávanější tituly - únor 2017

Blok Elsabe
Jaká tajemství ukrývá prostá a dobrotivá česká tvář? Co vlastně víme o svém původu my obyčejní lidé žijící v zemi, v níž se vystřídalo tolik vlád a armád, že je stěží dokážeme vyjmenovat?

Blok Elsabe

44 Kč
Bohové a bohyně v nás
Slovanští bohové ožívají v nás a pro nás. Součástí knihy je test, pomocí něhož zjistíte, která bohyně / který bůh se ve vás skrývá.

Bohové a bohyně v nás

288 Kč
Brno moderní
Průvodce je rozdělen do kapitol podle městských čtvrtí a zahrnuje rovněž mapky s vyznačenými objekty.

Brno moderní

359 Kč
Bytosti na pomezí
Kniha textů o literární fantastice nabízí několik napínavých výprav do světa lidské imaginace, za bytostmi, které se pohybují na pomezí světa člověčího, božského a zvířecího.

Bytosti na pomezí

268 Kč
Circus Sideshow
Fotografie Antonína Kratochvíla z rozsáhlého cyklu Sideshow vznikly v Gibsotonu na Floridě, v centru specifické odnože zábavního průmyslu.
Ukázky

Circus Sideshow

359 Kč
Citlivost jako výhoda
Autorka krok za krokem odhaluje jedinečný vzorec, s nímž proměníte svou citlivost v sílu, a nabízí senzitivním lidem konkrétní „posilovače“. V jejich rámci jsou zmíněny psychologické metody jako např. meditace všímavosti, koučink a terapie, jóga, vzt

Citlivost jako výhoda

314 Kč
Claudius bůh a jeho žena Messalina
Historický román ze starého Říma je přímým pokračováním románu "Já, Claudius" a sleduje další osudy Tiberia Claudia Caesara až do jeho násilné smrti.
Ukázky

Claudius bůh a jeho žena Messalina

338 Kč
Co nám říká pes?
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...

Co nám říká pes?

143 Kč
Černá hra
(5x)
Drsný thriller z krvavých devadesátých let líčící dramatické osudy členů podsvětí. Krátce po Sametové revoluci zavládlo ponuré období – smrt nikdy nebyla daleko a dařilo se všem druhům svinstva.
Ukázky

Černá hra

198 Kč
Česká architektura 2014-2015
(2x)
Ročenka české architektury pravidelně informuje o aktuální situaci a vývoji oboru nejen odbornou, ale především laickou veřejnost a přináší podněty k inspiraci a veřejné diskusi.

Česká architektura 2014-2015

630 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100