Nejprodávanější knihy - únor 2017

Příběhy starých pražských domů
Atmosféra časů dávno minulých, silné zdi byvších staletí, úzké portály, rozmanitá domovní znamení a pestrá paleta slohů a stylů, to všechno jsou domy staré Prahy. Malé paláce se zakletým tajemstvím.

Příběhy starých pražských domů

242 Kč
Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení
(2x)
Tato kniha o mužských a ženských orgasmech přesvědčí kohokoliv, že lidskost se ocitá před nezbytnou, zásadní změnou. Zkusme se podívat do budoucnosti a zamysleme se nad naší civilizací v širším kontextu. V sázce je budoucnost lidstva.

Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení

234 Kč
Řeč těla
Tato čtivá a poutavá knížka je nepostradatelnou příručkou pro každého komunikujícího člověka.

Řeč těla

269 Kč
Sedm posvátných fází menarché
Citlivě napsaná kniha o prvním menstruačním cyklu a jeho vlivu na spirituální cestu mladé dívky od panenství k mateřství. Autorka popisuje sedm fází, kterými dívka prochází na své pouti dospíváním.

Sedm posvátných fází menarché

178 Kč
Síla introvertů
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.

Síla introvertů

269 Kč
Sociologie
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.

Spisy VI - Básně

223 Kč
Stafordšírský bulteriér
Kniha vás podrobně seznámí s plemenem Stafordšírského bulteriéra.

Stafordšírský bulteriér

233 Kč
Stavební truhlářství
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.

Stavební truhlářství

215 Kč
Svoboda
(5x)
Autor románu představuje intimní a hluboce realistický portrét rodinných vztahů na pozadí současné americké společnosti, který si svou opravdovostí, kritičností a vypravěčským mistrovstvím právem vysloužil přídomek „velký americký román“.

Svoboda

381 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100