Nejprodávanější e-knihy - duben 2017

Má nejmilejší kniha
(3x)
Markéta Pilátová ve svém druhém románu Má nejmilejší kniha čerpá i tentokrát z jihoamerické zkušenosti.
Ukázky

Má nejmilejší kniha

148 Kč
Masová komunikace a veřejné mínění
Problematika masové komunikace a veřejného mínění poutá v poslední době stále více pozornosti nejen odborné, ale i laické veřejnosti.Už při letmém pohledu na současnou společnost člověk velice rychle pochopí, proč je nazývána společností médií a informací.
Ukázky

Masová komunikace a veřejné mínění

254 Kč
Michaela
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
Ukázky

Michaela

98 Kč
Miluj svůj život
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
Nová maturita z angličtiny
(1x)
Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE.
Ukázky

Nová maturita z angličtiny

246 Kč
Nový kancléř v sousedství
(3x)
Studie přibližuje ohlasy české meziválečné politické scény na nástup Adolfa Hitlera k moci a jeho první kroky v úřadě; zahrnuje období od ledna 1933 do srpna 1934.
Ukázky

Nový kancléř v sousedství

79 Kč
O rodičích a dětech
(8x)
Třetí próza Emila Hakla líčí setkání dvaačtyřicetiletého Jana Beneše s otcem. Zaznamenává jejich vzájemný rozhovor, který se odehrává během jednoho odpoledne a večera. Kniha obdržela cenu Magnesia Litera v kategorii próza.
Ukázky

O rodičích a dětech

148 Kč
O svobodě a náboženství
(6x)
Kniha vrchního rabína britského Commonwealthuobsahuje třicet šest zamyšlení, ve kterých se autor zabývá problémy současnosti na pozadí starozákonních textů a naopak vysvětluje biblické texty na příkladech z dnešního světa.
Ukázky

O svobodě a náboženství

89 Kč
Oční propedeutika
Publikace nabízí stručný přehled anatomie zrakového systému, popisuje jak fyziologické, tak i patologické nálezy. Seznamuje se základními vyšetřovacími metodami, od anamnézy přes strukturální a funkční vyšetřování pacientů, až po základní ošetření.
Ukázky

Oční propedeutika

169 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>