Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2017
detektivky

Ve službách zla - 20%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky
Ukázky

Ve službách zla

299 Kč
239 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
detektivky
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Krev na sněhu - 20%
(8x)

Problém je v tom, že jsem slabá a citlivá povaha… Olav Johansen nedokáže jezdit autem nenápadně ani pomalu, má měkké srdce, v afektu ztrácí hlavu, je mizerný v matematice a také trochu dyslektik. K čemu by se tak v Oslu sedmdesátých let mohl hodit?

detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

259 Kč
207 Kč
Ďáblův sluha - 20%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky
Ukázky

Ďáblův sluha

299 Kč
239 Kč
Policie - 20%
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
detektivky
Ukázky

Policie

339 Kč
271 Kč
Do vody - 20%
(2x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"
detektivky
Ukázky

Do vody

349 Kč
279 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
detektivky
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Netopýr - 11%
(8x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky
Ukázky

Netopýr

269 Kč
239 Kč
Nepohřbený rytíř - 20%
(1x)
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.
detektivky
Ukázky

Nepohřbený rytíř

249 Kč
199 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 20%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Prokletí brněnských řeholníků

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 103 položek
1 2 3 .. 11 > >>