Nejprodávanější Kniha v roce 2017
česká

Saturnin se vrací
(21x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

česká

Saturnin se vrací

314 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
česká

Citlivý člověk

311 Kč
Osm
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
česká
Ukázky

Osm

404 Kč
Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
česká
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Kniha smíchu a zapomnění
(5x)
Celá tato kniha je román ve formě variací. Jednotlivé oddíly následují po sobě jako jednotlivé úseky cesty, která vede dovnitř tématu, dovnitř myšlenky, dovnitř jedné jediné situace, jejíž pochopení se mi ztrácí v nedohlednu.
česká

Kniha smíchu a zapomnění

317 Kč
Kočky jsou vrženy
(9x)
Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval. Druhý pracoval, ale pro tajnou policii. A třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor... Prezidentský kandidát Kocour Klapuška z Hnutí Nevím!
česká

Kočky jsou vrženy

300 Kč
Šumava… hranici přecházejte po půlnoci
(1x)
Zdálo by se, že o osudech šumavských převaděčů přes hranici tvořenou železnou oponou i těch, kteří se sami pokusili o útěk, bylo již „všechno“ napsáno. Tato knížka vás ale přesvědčí, že tomu tak není.
česká
Ukázky

Šumava… hranici přecházejte po půlnoci

341 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

česká
Ukázky

Jezero

269 Kč
Magor a jeho doba
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
česká

Magor a jeho doba

449 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
česká

Továrna na debilno

315 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>