Nejprodávanější tituly v roce 2017
fitness a cvičení

Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
fitness a cvičení
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
fitness a cvičení

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
fitness a cvičení

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
fitness a cvičení
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Mantra jóga - 11%
Toto vpravdě nadčasové dílo jógové literatury z pera pravděpodobně nejvlivnějšího gurua 20. století Svámího Šivánandy z Rišikéše představuje vyčerpávající soudobý komentář k džapa józe neboli opakování Božích jmen.
fitness a cvičení

Mantra jóga

178 Kč
158 Kč
Kondice – Záda bez bolesti - 11%
Komplexní průvodce pro všechny, které trápí bolesti zad, pomůže pochopit jejich příčinu a rozloučit se s nimi. Najdete v něm návodné cviky na protažení a posílení svalů. Hýbejte se a nechte bolet odejít!
fitness a cvičení

Kondice – Záda bez bolesti

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>