Nejprodávanější tituly v roce 2017

Conni v kadeřnictví
Co si to Conni provedla se svými vlasy? Nedá se nic dělat, musí jít s maminkou do kadeřnictví nechat se ostříhat. Conni je zvědavá, jaké to tam bude a jak potom bude vypadat. Nádhera! Nový účes jí moc sluší!

Conni v kadeřnictví

51 Kč
Hojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů

Hojnost

449 Kč
O poklad Ciboly

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
Parfém bláznivého tance
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
Umění milovat
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.

Umění milovat

224 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

Bílá lvice

280 Kč
Medvědí tanec
(3x)
Román o posledních měsících života enfant terrible české literatury Jaroslava Haška. Ještě v něm dřímá někdejší vtipálek a provokatér, ale příběh jeho posledních dnů nás často dojímá a někdy z něj mrazí.
Ukázky

Medvědí tanec

254 Kč
Psychologie budoucnosti
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>