Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2018
beletrie

Hadrový panák
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.
beletrie

Hadrový panák

314 Kč
Fína Čokoláda
(1x)
Pohádkový příběh o statečné čokoládové holčičce Fíně, o zahořklém Čokožroutovi, panu Marcipánovi, BonBonovi, Chilli Kostičce, Naty a vlastně o celém tajemství Muzea čokolády a marcipánu v Táboře.
beletrie

Fína Čokoláda

224 Kč
Gustáv Husák
(1x)
První ucelený životopis posledního komunistického prezidenta vychází z mnoha dosud nezpracovaných archivních materiálů.
beletrie

Gustáv Husák

179 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
beletrie

Hana

305 Kč
Hastrman
(5x)
Novodobá utopie, dílo pozdního romantismu, pohádka pro lid držený pod krkem svou vlastní politickou reprezentací – tak lze charakterizovat Hastrmana (2001), potenciální černou knihu ekoterorismu… kdyby to nebyla kniha zelená.
beletrie

Hastrman

359 Kč
Jáchymovští démoni
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
beletrie

Jáchymovští démoni

269 Kč
Malý miliardář
(1x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
beletrie

Malý miliardář

269 Kč
My proti vám
(2x)
Román My proti vám empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.
beletrie

My proti vám

305 Kč
Na úsvitě nové doby
Román Na úsvitě nové doby navazuje na satirickou kroniku Konec starých časů, v níž Jaroslav Žák zaznamenal bouřlivý průběh Února 1948 na malém městě.
beletrie

Na úsvitě nové doby

296 Kč
Pan Tau
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.
beletrie

Pan Tau

267 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>