Nejprodávanější audioknihy ke stažení - říjen 2018

Můj život po životě - 20%
(1x)
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...
Ukázky

Můj život po životě

199 Kč
159 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Hypnotizér - 20%
(10x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
239 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Čtyři dohody - 20%
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
279 Kč
Pes baskervillský - 20%
(1x)
Pes baskervillský - nejslavnější detektivní příběh z pera slavného Artura Conana Doyla. Účinkují Otakar Brousek v roli Sherlocka Holmese a Josef Červinka.
Ukázky

Pes baskervillský

249 Kč
199 Kč
Citlivý člověk - 20%
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
Ukázky

Citlivý člověk

199 Kč
159 Kč
Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad - 20%
(1x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
Ukázky

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

299 Kč
239 Kč
Jde sem lesem - 20%
Cesta lesem se stala pro malého chlapce Toníka napínavým dobrodružstvím a přinesla mu také seznámení s některými léčivými rostlinami...
Ukázky

Jde sem lesem

125 Kč
100 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka 3 - 20%
Pokračování úspěšné audioverze jedné z nejoblíbenějších českých knih. Kompletní znění III. dílu kompletní znění dílu Slavný výprask a nedokončeného IV. dílu Pokračování slavného výprasku.
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka 3

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 269 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>