Nejprodávanější Kniha - říjen 2018

Den, kdy jsem se naučil žít
(2x)
Nový román autora světoznámého bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavě napsaným příběhem, který osloví každého, kdo se zamýšlí nad sebou samým, hledá odpověď na otázku po smyslu života a chce se stát strůjcem svého osudu.

Den, kdy jsem se naučil žít

268 Kč
Fína
(20x)
Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let.
Ukázky

Fína

268 Kč
K otevřenému nebi
(4x)
Román o trojici „báječných mužů na létajících strojích“, pilotech Jeanu Mermozovi, Henrimu Guillaumetovi a Antoinovi de Saint-Exupérymu. Literární pocta pionýrům letectví i autorovi Malého prince.
Ukázky

K otevřenému nebi

350 Kč
O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe
Nová kniha autorů Josefa Podzimka, Petra Formana a Tomáše Kolaříka je vhodná pro zájemce o vodní cesty, plavbu a techniku. Kniha popisuje historii, současnost, ale především přednosti vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe.

O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe

261 Kč
Couchsurfing v Rusku
Prvni kniha o Rusku bez medvědů a balalajek!
Ukázky

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Výsek
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.

Výsek

214 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

Ukázky

Dědina

314 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Jiná Afrika
(2x)
Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová vydává upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku. Důvodem je aktuálnost tématu.

Jiná Afrika

161 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>