Nejprodávanější tituly - listopad 2018

Arina
(4x)
Adam se narodí se znetvořenou tváří, proto ho otec odkládá v lese, kde je vychován lesními bytostmi k moudrosti a pokoře. Je ale čas odejít mezi lidi. Adam potkává svéráznou vlčici, která se mu stává věrnou přítelkyní. Tak začíná dobrodružná výprava.

Arina

175 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.

Blade Runner

259 Kč
Citový život zvířat
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 97 úloh z MA a 145 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček, podrobný návod ke správnému řešení a zábavného průvodce - surikata - k udržení pozornosti.

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
Dědeček potrkal jelena
Výbor z esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení, které autor publikoval v odborných časopisech nebo na svém blogu. Obsahem jsou jako vždy jeho bezprostřední reakce na události kolem nás.

Dědeček potrkal jelena

225 Kč
Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka
(1x)
Nejlepší kniha od svělého běžce o nejlepším běžci. Pět olympijských medailí, 18 světových rekordů a šest let bez jediné porážky v běhu na 10 000 metrů – to jsou jen ty nejvýraznější sportovní úspěchy, kterých Emil Zátopek dosáhl.

Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka

359 Kč
Doupě
(5x)
Po mimořádně úspěšném románu Němci přichází Jakuba Katalpa s propracovaným mnohovrstevnatým románem ze současnosti.
Ukázky

Doupě

332 Kč
Enneagram
(1x)
Objevte hlubokou moudrost enneagramu.

Enneagram

424 Kč
Hledání společného světa
(1x)
Dvacet esejů českého biologa a filozofa Zdeňka Neubauera přináší svěží a neotřelý pohled na přírodu i kulturu. Svět zde není vnímán očima tradiční přírodovědy jako výskytiště lhostejných a nesouvisejících objektů, ...

Hledání společného světa

342 Kč
Jak rozumět populární kultuře
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

288 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100