Nejprodávanější tituly - listopad 2018
beletrie

Kůstek: Útěk z Kůstkova
Fantasy příběh, který mixuje velké osudové dobrodružství s humorem, vás zavede do světa, který je plný prapodivných bytostí – věčně hladových krysáků, bojových včel, obřích rudých draků (s doutníkem) a agresivních babiček.
beletrie

Kůstek: Útěk z Kůstkova

269 Kč
Lanýže
(1x)
Mladý učitel Martin přijíždí do provensálského pohoří Luberon, které na první pohled připomíná ráj jako z pohlednice. Martin, nadaný zvláštním talentem, sem následuje tajemnou vůni ještě tajemnějších lanýžů, o nichž zatím jen sní...
beletrie
Ukázky

Lanýže

196 Kč
Makléř
Obyčejný mladík z Valašska, který od dětství snil o úspěchu, se po vysoké škole rychle šplhá na vrchol v prestižní burzovní firmě. Proniká však do prostředí, kterému vládne strach, stres, chamtivost a kde jediným měřítkem jsou peníze.
beletrie

Makléř

269 Kč
Máte doma velrybu?
Barevné leporelo s obrázky Adolfa Borna a básničkami Jiřího Žáčka pro malé děti i malé čtenáře.
beletrie

Máte doma velrybu?

89 Kč
Mé anglické sezony
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku.
beletrie

Mé anglické sezony

224 Kč
Město spí

Tato noční knížka se nejlépe prohlíží v posteli před spaním. Je dobré pomyslet v té klidné chvíli na své bližní, kteří musí být celou noc vzhůru: na lékaře, na pekaře, na hlídače... S vědomím, že jsou ve službě a na stráži, se nám bude lépe usínat.

beletrie

Město spí

161 Kč
Mezi dvěma
Nikola, zasněná, ale i ambiciózní dívka, žije v naprosto odlišném světě, než většina ostatních. Mnoho lidí ji považuje za zvláštní. Ve srubu na okraji lesa prožila s rodiči láskyplné dětství.
beletrie

Mezi dvěma

233 Kč
Mimo prostor a čas
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
beletrie

Mimo prostor a čas

314 Kč
Minecraft - Brána
Bianca s Lonniem skončí po autonehodě v nemocnici. Když se dívka probere, Lonnie s ní na pokoji není. Díky speciálním brýlím se Bianca spolu s ostatními pacienty ocitne ve virtuálním světě hry Minecraft.
beletrie

Minecraft - Brána

269 Kč
Mrtví v Badger´s Drift
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
beletrie

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100