Nejprodávanější tituly - listopad 2018
beletrie

Mé anglické sezony - 11%
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku.
beletrie

Mé anglické sezony

224 Kč
199 Kč
Město spí - 11%

Tato noční knížka se nejlépe prohlíží v posteli před spaním. Je dobré pomyslet v té klidné chvíli na své bližní, kteří musí být celou noc vzhůru: na lékaře, na pekaře, na hlídače... S vědomím, že jsou ve službě a na stráži, se nám bude lépe usínat.

beletrie

Město spí

161 Kč
143 Kč
Mezi dvěma - 11%
Nikola, zasněná, ale i ambiciózní dívka, žije v naprosto odlišném světě, než většina ostatních. Mnoho lidí ji považuje za zvláštní. Ve srubu na okraji lesa prožila s rodiči láskyplné dětství.
beletrie

Mezi dvěma

233 Kč
207 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
beletrie

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Minecraft - Brána - 11%
Bianca s Lonniem skončí po autonehodě v nemocnici. Když se dívka probere, Lonnie s ní na pokoji není. Díky speciálním brýlím se Bianca spolu s ostatními pacienty ocitne ve virtuálním světě hry Minecraft.
beletrie

Minecraft - Brána

269 Kč
239 Kč
Mrtví v Badger´s Drift - 11%
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
beletrie

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
263 Kč
Mučednice Sabbat - 20%
(1x)
Sedmý díl oblíbené série o plukovníku Gauntovi ze světa Warhammer.
beletrie
Ukázky

Mučednice Sabbat

149 Kč
119 Kč
Můj psí deník aneb Jak přežít v rodině - 11%
Kniha psychoterapeutky a zanícené "pejskařky" Zuzany Peterové, která humorným a moudrým způsobem líčí všední i nevšední okamžiky života psa v rodině. Kniha, která může posloužit i jako dárkový předmět někomu, kdo má rád psy či jiná domácí zvířata.
beletrie

Můj psí deník aneb Jak přežít v rodině

179 Kč
159 Kč
Mýty 14: Čarodějnice - 11%
Čarodějnice vládnou světu. Nebo alespoň Mýtovu. Zatímco nebezpečná Baba Jaga plánuje v podzemí svůj další krok, Frau Totenkinder a čarodějky z Farmy se připravují k odvetě proti panu Temnému, aby zachránily to, co z Mýtova ještě zbylo.
beletrie

Mýty 14: Čarodějnice

440 Kč
391 Kč
Natálčin andulák - 11%
Malá Natálka by chtěla mít svůj mobilní telefon. Ne jen tak pro nic za nic, ale aby byla jako maminka. Ta si mobilem pořád s někým povídá a na Natálku nemá čas.
beletrie

Natálčin andulák

160 Kč
142 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>