Nejprodávanější tituly - listopad 2018
beletrie

Jdi! - 11%
Druhý díl pamětí Otakara Husáka začíná vyplutím transportu čs. dobrovolců z Archangelska na západ a dvoutýdenní zastávkou v anglickém táboře Flowerdown, kde byli přátelsky přijati.
beletrie

Jdi!

269 Kč
239 Kč
Jizvy zůstávají - 11%
Kniha zachycuje drama, které se odehrálo v nejedné rodině politického vězně, a je doplňkem mozaiky vypovídající prostřednictvím různých prací o kauze politických vězňů.
beletrie

Jizvy zůstávají

233 Kč
207 Kč
Kaktus - 11%
(1x)
Susan Greenová je nezávislá, samostatná a svůj život má naprosto pod kontrolou.
beletrie

Kaktus

314 Kč
279 Kč
Kdo zachrání Pižďucha? - 11%
Sedmnáct pohádek napsal oblíbený tanečník Jan Onder, známý z pořadu „Taneční hrátky s Honzou Onderem“ se svou maminkou, psycholožkou.
beletrie

Kdo zachrání Pižďucha?

316 Kč
281 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
beletrie
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Kouzlo boha Thovta. Mýty a báje starého Egypta - 11%
Kniha představuje v našem literárním kontextu nejucelenější komplex převyprávěné staroegyptské literatury, který zahrnuje prastaré mýty, báje, povídky, pohádky, cestopisy, proroctví, milostné písně, chvalozpěvy a bajky.
beletrie

Kouzlo boha Thovta. Mýty a báje starého Egypta

313 Kč
278 Kč
Kuchařka pro teenagery - 11%
Kuchařka pro teenagery je výzvou šestnáctileté Julie jejím vrstevníkům – i když třeba jídlo vypadá složitě, jeho příprava může být úplně jednoduchá a zvládne ji každý. Tato kniha může být báječným dárkem ke Dni dětí, za vysvědčení či k Vánocům.
beletrie
Ukázky

Kuchařka pro teenagery

449 Kč
399 Kč
Kůstek: Útěk z Kůstkova - 11%
Fantasy příběh, který mixuje velké osudové dobrodružství s humorem, vás zavede do světa, který je plný prapodivných bytostí – věčně hladových krysáků, bojových včel, obřích rudých draků (s doutníkem) a agresivních babiček.
beletrie

Kůstek: Útěk z Kůstkova

269 Kč
239 Kč
Lanýže - 11%
(1x)
Mladý učitel Martin přijíždí do provensálského pohoří Luberon, které na první pohled připomíná ráj jako z pohlednice. Martin, nadaný zvláštním talentem, sem následuje tajemnou vůni ještě tajemnějších lanýžů, o nichž zatím jen sní...
beletrie
Ukázky

Lanýže

196 Kč
174 Kč
Makléř - 11%
Obyčejný mladík z Valašska, který od dětství snil o úspěchu, se po vysoké škole rychle šplhá na vrchol v prestižní burzovní firmě. Proniká však do prostředí, kterému vládne strach, stres, chamtivost a kde jediným měřítkem jsou peníze.
beletrie

Makléř

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>