Nejprodávanější e-knihy - listopad 2018
dům a zahrada

Uvnitř psa - 20%
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada
Ukázky

Uvnitř psa

199 Kč
159 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
dům a zahrada
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct - 20%
(6x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada
Ukázky

Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct

249 Kč
199 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
dům a zahrada
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Divoké trvalky - 20%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
dům a zahrada
Ukázky

Divoké trvalky

297 Kč
238 Kč
Kůže - 20%
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra ...
dům a zahrada
Ukázky

Kůže

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 29 položek
1 2 3 > >>