Nejprodávanější tituly - listopad 2018

Šéf, Andrej Kvašňák
ANDREJ KVAŠŇÁK – legenda, která psala dějiny československého fotbalu. Sparťanský fotbalista století, hráč, kterého obdivovali jak spoluhráči, tak protihráči.

Šéf, Andrej Kvašňák

359 Kč
Škola, základ malérů
Jáchym je prostě průšvihář. Maléry a přátelství jednoho skejťáka.

Škola, základ malérů

224 Kč
Špion, který přišel pozdě
(3x)
Kniha zachycuje zcela novou a zatím neznámou část ve vztazích mezi Československem a Norskem v období po druhé světové válce.

Špion, který přišel pozdě

312 Kč
Tajemné stezky - Šumavská toulání - krajinou Zlaté stezky
(1x)
Jak tři zlaté nitky v zeleni nekonečných lesů protíná Šumavu trojice prastarých obchodních cest. Mezi nimi se rozpíná krajina plná horských potoků a řek, modravých jezírek, bobřích hrází i zrádných močálů....

Tajemné stezky - Šumavská toulání - krajinou Zlaté stezky

269 Kč
Tenkrát svět

"Planeta Země je po dlouhé době konečně zase krásné místo. Všechno je, jak má být, a každý je tu šťastný...". Věděli jste, že existoval svět, ve kterém lidé nevěřili na duchy přírody, jako jsou víly, skřítci, vodní bytosti nebo třeba stromolidé?

Tenkrát svět

242 Kč
U piva se nemluví
Povídkový soubor U piva se nemluví předkládá propletené lidské osudy v nelítostném a absurdním časoprostoru. Vypravěč se sice obrnil vtipem, ale přesto ví, že jej realita dožene.

U piva se nemluví

86 Kč
Únik z průměrnosti
"Únik z průměrnosti" je pokračováním úspěšného bestselleru "Dokonalý život". Richard Drakin už dávno není znuděný mladý muž, poslušný „produkt“ společnosti, jehož život je řízen zvenčí – politiky, manažery, vědci a jinými „kazateli“.
Ukázky

Únik z průměrnosti

237 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
V domě básnířky
Román V domě básnířky je biografickým portrétem jedné z nejvýznamnějších finských autorek, mimo jiné i překladatelky Václava Havla, básnířky Eevy-Liisy Mannerové (1921–1995).

V domě básnířky

253 Kč
V novém světě
Kniha poprvé přináší souhrnný vhled do desetiletí 1917–1927, kdy došlo k výraznému rozpětí moderního a avantgardního umění, jehož průběh byl podstatně narušen prvou světovou válkou.

V novém světě

Karel Srp (ed.)
1 750 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>