Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
poezie

Přece se to nevyhodí - 11%
Druhý almamach textů mistra ČR ve slam poetry Anatola Svahilce dává čtenáři možnost nahlédnout do psané části performativních výstupů, kterými cuchá kulturní prostor. 20 lyricko-epických představ o podobě žánru slam poetry.
poezie

Přece se to nevyhodí

179 Kč
159 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
poezie

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
479 Kč
Jiné taje opic - 11%
(1x)
Druhá kniha Zlatou stuhou ověnčených a na prestižní cenu Czech Grand Design nominovaných Jino tajů opic je zde – a dotváří tak komplexní opičí atlas, opět včetně opičí abecedy, kterou si děti mohou rozstříhat a tvořit z ní své texty.
poezie

Jiné taje opic

628 Kč
558 Kč
Kam odešly laně - 11%
Jedna z nejkrásnějších knih naší literatury nejenom pro děti. Tak trochu nezvyklé setkání dvou významných umělců: malíře Josefa Čapka a básníka Jana Skácela.
poezie

Kam odešly laně

179 Kč
159 Kč
Maskirovka - 11%
Muž, běloch, 25 až 40 let, inteligentní, heterosexuál; se zálibou v hlasité hudbě a videohrách. Slušně zdraví a sousedi by do něj nic neřekli. Debutoval básnickou knihou A la these (2013), s níž sklidil značný ohlas.
poezie

Maskirovka

225 Kč
200 Kč
Racek a moře - 11%
(1x)

Lukáš Pavlásek se ve své nové knize Racek a moře představí v nečekané poloze romantického básníka a pozorovatele. Na svých cestách za prací komika si fotí svět kolem sebe a hlavně píše básně.

poezie

Racek a moře

251 Kč
223 Kč
Reál - 11%
Ve své druhé básnické knize se Jan Škrob zabývá napětím mezi skutečností a fikcí, rozbíjí stěny mezi různými světy skutečnými a neskutečnými až tam, kde toto rozdělení přestává dávat smysl.
poezie

Reál

171 Kč
152 Kč
Ztratil pejsek trenýrky - 11%
Básníka Hynka Viléma milují děti i rodiče už od jeho prvotiny Dobrý pejsek pro kokínko přeskočí i přes hovínko a později pro skvělé přebásnění knížek Neptáček nebo Víš, co má v plínce myš?
poezie

Ztratil pejsek trenýrky

179 Kč
159 Kč
Dvakrát sedm pohádek - 11%
Oblíbená klasika Františka Hrubína s ilustracemi Jiřího Trnky provází děti už více než půl století. Nekrásnější české pohádky vypráví autor v půvabných verších, které patří do zlatého fondu poezie pro děti. Knížka by neměla chybět v žádné dětské knih
poezie

Dvakrát sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 260 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>