Nejprodávanější tituly - únor 2018
česká

Celej Franz!
Věra Saudková nebyla zdaleka jenom neteř Franze Kafky, ale manželka slavného překladatele Shakespearova díla E. A. Saudka, matka pěti dětí, talentovaná překladatelka, opora mnoha lidí, kteří se ocitli v nouzi, a hlavně moudrá a statečná osobnost.
česká

Celej Franz!

224 Kč
Deník II. 1956 - 1959
Druhý svazek monumentálního deníkového díla významného českého filmového režiséra zahrnuje jeho deníkové sešity č. 12–22 z období let 1956–1959.
česká

Deník II. 1956 - 1959

538 Kč
Nejlepší kandidát
(6x)
Příběh, který by se v normální zemi sotva mohl uskutečnit, sledujeme z pohledu milé a krásné asistentky Johanny, která hledá své místo na světě.
česká

Nejlepší kandidát

269 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.
česká

Kafe a cigárko

89 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
Rázová vlna
Dokončení akčních postapokalyptických bestsellerů Spad a Poločas rozpadu.
česká

Rázová vlna

359 Kč
Polární záře
V Severním ledovém oceánu se kapitán jaderné ponorky ruské federace Alexander Gomelskij snaží vypořádat s řadou záhadných událostí a selhaní, ke kterým dojde při návratu z rutinního námořního cvičení.
česká
Ukázky

Polární záře

249 Kč
Láska v době globálních klimatických změn
(3x)
Osvěžující pohled na vlastní/evropskou kulturu optikou Čecha ztraceného v Indii.
česká
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

223 Kč
Město spí

Tato noční knížka se nejlépe prohlíží v posteli před spaním. Je dobré pomyslet v té klidné chvíli na své bližní, kteří musí být celou noc vzhůru: na lékaře, na pekaře, na hlídače... S vědomím, že jsou ve službě a na stráži, se nám bude lépe usínat.

česká

Město spí

161 Kč
Autismus & Chardonnay
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.
česká

Autismus & Chardonnay

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>