Nejprodávanější tituly - únor 2018
česká

Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
česká
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Prahu rdousí strach
Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen.
česká
Ukázky

Prahu rdousí strach

199 Kč
Kdo zabil Snížka?
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
česká
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
Smrt má vůni inkoustu
(2x)
Praha počátku dvacátého století se může zdát poklidná a idylická, ale pod povrchem vřou ostré spory: mezi Čechy a Němci, bohatými a chudými, podporovateli a odpůrci zbrojení… Tehdy začnou významnému průmyslníkovi Albertu Richterovi.....
česká
Ukázky

Smrt má vůni inkoustu

209 Kč
O zahradě
(1x)
Poetický a okouzlený příběh, který se klene nad celostránkovými obrázky tónovanými do teskných, podzimních barev, má jasný dramatický oblouk: je strohý, ale sevřenost je jeho předností.
česká

O zahradě

357 Kč
Bábovky
(12x)
Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví?
česká

Bábovky

332 Kč
Jan Masaryk - Tajemství života a smrti
Tragická smrt československého diplomata Jana Masaryka, k níž došlo v noci z 9. na 10. března roku 1948, je stále zahalena tajemstvím. Co předcházelo tragické smrti Jana Masaryka? A co se oné noci skutečně stalo?
česká

Jan Masaryk - Tajemství života a smrti

224 Kč
Pětkrát out
(2x)
Pět dvojic hrdinů a hrdinek s více či méně vyjasněnou sexuální orientací se snaží vypořádat nejen se svými vlastními emocemi, ale taky s rodiči a přáteli. Zkrátka přiznat barvu, což mnohdy není vůbec snadné.
česká
Ukázky

Pětkrát out

89 Kč
Flandil ve školce
(1x)
Příhody šnečka Flandila jsou určené především dětem předškolního věku a jejich rodičům. Flandílek se ocitá v prostředí školky v situacích, které mnohé děti důvěrně znají, a často si s nimi nevědí rady.
česká

Flandil ve školce

198 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
česká

Temné hlubiny

404 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>