Nejprodávanější tituly - březen 2018
povídky

A přeci něco zůstalo…
Autorka čtenářsky úspěšné knihy „A léta běží“ a posmrtně vydaných pamětí „Píšu dokud si pamatuju“ v úvodní části této knihy líčí své šťastné dětství u židovských tetiček na vesnici.
povídky

A přeci něco zůstalo…

144 Kč
Devět povídek / Nine Stories
Bilingvní vydání mistrovsky napsaných povídek klasika moderní americké literatury, které, byť vyšly poprvé již v roce 1953, dodnes neztratily na aktuálnosti a půvabu.
povídky

Devět povídek / Nine Stories

236 Kč
Medailony
Jedna z nejpůsobivějších knih o 2. světové válce od slavné polské spisovatelky. Svědectví lidí, již přežili koncentrační tábor Osvětim, poskytují důkaz o promyšlené zrůdnosti fašismu a masovém vyhlazování Židů.
povídky

Medailony

125 Kč
Povídky
Do tohoto souboru vybral Arnošt Lustig nedlouho před smrtí své dvě povídky Poslední den ohňů a Chvíle hned po ránu, další dvě povídky přidala jeho dcera Eva – Bílý vítr a Sláva Chaima Steina.
povídky

Povídky

206 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
Hvězdy české sci-fi
Kniha Hvězdy české sci-fi dokazuje, že kvalitní fantastika u nás není jen otázkou historie, ale že Čapek nebo Nesvadba mají následovníky hodné jejich tradice.
povídky

Hvězdy české sci-fi

321 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
Dávný nepřítel
Dávný nepřítel je prvním výborem z povídek řeckého spisovatele, který vychází česky.
Nollas svými krátkými povídkami vnesl do řecké prózy nové pojetí, obrat od hrdinů k situacím, do kterých své postavy staví, k malým, nevýznamným událostem...
povídky

Dávný nepřítel

122 Kč
Fikce, Alef
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 134 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>