Nejprodávanější knihy - březen 2018
povídky

Noc na galaktické železnici - 11%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
238 Kč
Přišel Bůh do kavárny v Karlíně... - 11%
(1x)
Výběr toho nejlepšího z mimořádně úspěšných stand-up vystoupení novinářů a komiků Miloše Čermáka a Luďka Staňka.
povídky

Přišel Bůh do kavárny v Karlíně...

224 Kč
199 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 11%
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.
povídky

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
239 Kč
Trdliště - 11%
Když I. M. Jirous nemohl z důvodu úmrtí pokračovat v psaní textů pro Divadelní noviny, zkusili oslovit Vráťu Brabence. A vyšlo najevo, že takový kratší, většinou jednostránkový, formát nejlépe vyhovuje jeho vypravěčskému stylu.
povídky

Trdliště

243 Kč
216 Kč
Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
O krok před peklem - 11%
Svět Kladiva na čaroděje skrývá nepřeberné množství příběhů plných akce, napětí, černého humoru, magie, démonů, zombií a jiného sajrajtu.
povídky

O krok před peklem

359 Kč
319 Kč
Štěstí najdeš na prýglu - 11%
Brněnský autor Miloš Mencler zvládá dokonale hantec a podařilo se mu dodat známým pohádkám, historickým příběhům, legendám i docela obyčejným příběhům úplně nový rozměr. Při čtení knihy nezůstane od smíchu jedno oko suché.
povídky

Štěstí najdeš na prýglu

224 Kč
199 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 11%
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
215 Kč
Letní lži - 11%
(1x)
Bernhard Schlink, autor celosvětového bestselleru Předčítač, se v novém souboru povídek zamýšlí nad tématem lži; ta hraje často hlavní úlohu ve vztazích mileneckých, manželských, mezi rodiči a dětmi i ve vztahu k sobě samému.
povídky
Ukázky

Letní lži

258 Kč
230 Kč
Šest historií venkovského života - 11%
(3x)
V červenci 1970 byla spisovatelka a překladatelka Jang Ťiang spolu s manželem a dalšími kolegy z Čínské akademie společenských věd poslána na převýchovu do školy pro kádry 7. května. Kniha tvoří šest vzpomínek na těžké chvíle, které zde zažil.
povídky

Šest historií venkovského života

99 Kč
88 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 94 položek
1 2 3 .. 10 > >>