Nejprodávanější tituly - březen 2018
poezie

Poštou havraní
Kniha básní Radka Malého na obrazy Pavla Čecha.
poezie
Ukázky

Poštou havraní

197 Kč
Měsíc nad průsmykem
Nejznámější básník staré Číny.
poezie

Měsíc nad průsmykem

268 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Lístky
Bohumila Grögerová (1921–2014) patří k nejvýraznějším osobnostem naší literatury. Její dílo, po dlouhou dobu nerozlučně spjaté s tvorbou Josefa Hiršala, bylo mnohokrát oceněno u nás i v zahraničí.
poezie

Lístky

108 Kč
Jde pražské dítě domů z bia...
Tato kniha obsahuje více než čtyři stovky dosud nepublikovaných Blatného básní z let 1982-1990. Je to ohromující množství, ale pořád jen zlomek toho, co zůstalo v Blatného básnické pozůstalosti uložené nyní v pražském Památníku národního písemnictví.
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...

440 Kč
Listy trávy
Kniha Listy trávy je první český překlad původního vydání Leaves of Grass (1855) Walta Whitmana. Obsahuje i pasáže, které v pozdějších vydáních sám básník vyškrtal nebo poupravil.
poezie

Listy trávy

267 Kč
Začátek eposu

Básnická sbírka Michala Jareše „Začátek eposu" prostupuje napříč časem: přináší útržky zpráv z předvěkých dob a zároveň zpřítomňuje běžné, zdánlivě banální situace, v nichž se čas na okamžik zastaví.

poezie

Začátek eposu

126 Kč
Déšť z plané růže
(1x)
V nepřekonaném překladu Hany Žantovské znovu vychází výbor z básnického díla anglického romantického básníka Johna Keatse (1795–1821), opatřený poznámkami překladatelky a doslovem.
poezie

Déšť z plané růže

205 Kč
Vztek
(1x)
Radikální sbírka básní světoznámého performera a spisovatele Milana Kohouta obsahuje přes padesát básní, které jsou členěny do dvou oddílů, Ameriky a Evropy.
poezie

Vztek

177 Kč
Každý bulí nad cibulí

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 194 položek
1 2 3 .. 20 > >>