Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2018
beletrie

Případů se ujímá Jeeves - 11%

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

beletrie

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
239 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.
beletrie

Dešťová hůl

224 Kč
Inspektor Vogo - 11%
Oskara Bendu štve, že dospělí mají skoro vždycky pravdu, a děti ne. A protože se chce k pravdě taky dostat, rozhodne se, že přestane být dítětem a stane se někým jiným. Konkrétně policistou. Na policii ho skutečně přijmou – jako policejního psa.
beletrie

Inspektor Vogo

179 Kč
159 Kč
Jak vycvičit draka - 11%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
beletrie

Jak vycvičit draka

242 Kč
215 Kč
Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále - 11%
(1x)
O nejstaršímu synovi Karla IV. a Anny Svídnické se ví, že rád utíkal před povinnostmi na své hrady a raději lovil, či popíjel, než aby vládnul. Jak asi Václav vnímal sám sebe a svou vládu? Porovnával někdy své kroky s činy císaře Karla ?
beletrie

Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále

251 Kč
223 Kč
Zikmund Lucemburský - 11%
(1x)

Tajné vzpomínky, sepsané po vzoru císaře Karla, mého milovaného otce

Závěrečný díl Lucemburské pentalogie přináší zápisky ze života posledního Lucemburka na českém trůnu – Zikmunda.

beletrie

Zikmund Lucemburský

269 Kč
239 Kč
Znamení Jidáš - 11%
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
beletrie

Znamení Jidáš

314 Kč
279 Kč
Toulky českou minulostí speciál Karel IV. - 11%
33 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali velikánu české historie Karlu IV.
beletrie

Toulky českou minulostí speciál Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Škola Malého stromu - 11%
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.
beletrie

Škola Malého stromu

269 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

beletrie

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>