Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2018

K české národní povaze - 11%
Hodinové zamyšlení známého spisovatele a publicisty Zdeňka Mahlera o tom, jaké jsou rysy naší národní povahy a jaké nejsou. Promyšlené a přesvědčivé úvahy o tom, proč se domnívá, že povaha naše a celého národa je právě taková, jaká je.

K české národní povaze

225 Kč
200 Kč
Léčba neklidem - 11%
(1x)
Britský humorista Hector Hugh Munroe (1870-1916) psal své povídky pod pseudonymem Saki. Terčem jeho skvělého vtipu je především noblesní společnost s konvenční, povážlivě vratkou morálkou. Interpretuje Rudolf Pellar.

Léčba neklidem

134 Kč
119 Kč
Miroslav Horníček v Šemanovicích - 11%
Audiovzpomínka na Miroslava Horníčka. Dvě setkání s Ondřejem Suchým a publikem v šemanovickém společenském minicetru Nostalgická myš při natáčení pořadů Nostalgické muzeum zábavy.

Miroslav Horníček v Šemanovicích

134 Kč
119 Kč
Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.

Pohádka o Raškovi

134 Kč
Případů se ujímá Jeeves - 11%

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
239 Kč
Dešťová hůl
(6x)
Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání.

Dešťová hůl

224 Kč
Inspektor Vogo - 11%
Oskara Bendu štve, že dospělí mají skoro vždycky pravdu, a děti ne. A protože se chce k pravdě taky dostat, rozhodne se, že přestane být dítětem a stane se někým jiným. Konkrétně policistou. Na policii ho skutečně přijmou – jako policejního psa.

Inspektor Vogo

179 Kč
159 Kč
Jak vycvičit draka - 11%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
215 Kč
Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále - 11%
(1x)
O nejstaršímu synovi Karla IV. a Anny Svídnické se ví, že rád utíkal před povinnostmi na své hrady a raději lovil, či popíjel, než aby vládnul. Jak asi Václav vnímal sám sebe a svou vládu? Porovnával někdy své kroky s činy císaře Karla ?

Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále

251 Kč
223 Kč
Zikmund Lucemburský - 11%
(1x)

Tajné vzpomínky, sepsané po vzoru císaře Karla, mého milovaného otce

Závěrečný díl Lucemburské pentalogie přináší zápisky ze života posledního Lucemburka na českém trůnu – Zikmunda.

Zikmund Lucemburský

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>