Nejprodávanější tituly - březen 2018
česká

Laskonky
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?
česká

Laskonky

224 Kč
Literární pondělí
Jméno literárního historika, překladatele a kritika Václava Černého je ve třicátých a čtyřicátých letech spojeno především s Kritickým měsíčníkem, který však nebyl jediným periodikem, ve kterém autor mohl soustavně a pravidelně otiskovat.
česká

Literární pondělí

297 Kč
Lucie a modrý kůň
Školačka Lucie, která se právě přestěhovala do jiného města, se dostane proti své vůli do konfliktu s učitelkou a kamarádkami ze třídy. Na počátku nedorozumění je obrázek modrého koně, kterého Lucie namalovala na hodině kreslení.
česká

Lucie a modrý kůň

162 Kč
Malostranské Století
Malostranské Století je experimentální prvotina mladé autorky, která část života strávila v kouzelném koutě Malé Strany.
česká

Malostranské Století

268 Kč
Manuály
V debutu Radima Langera (nar. 1985) se životopisný portrét hlavní postavy, otce rodiny vášnivě zaujatého tvorbou mechanických projektů na bázi svépomocného kutilství, prolíná s barvitou koláží všemožných instruktážních textů, návodů, ...
česká

Manuály

197 Kč
Milenky
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
česká
Ukázky

Milenky

89 Kč
Mraveniště
Pozorovali jste někdy hemžení tisíců mravenců v nebližším okolí mraveniště a přemýšleli jste, co se děje v té veliké kupě jehličí u paty statného smrku? Podobné otázky napadají mnohé z nás, ale ne každý měl příležitost nahlédnout do mraveniště.
česká

Mraveniště

242 Kč
Muži v offsidu
Humorný obraz typického českého fotbalového obecenstva z doby před 2. světovou válkou.
česká

Muži v offsidu

205 Kč
Na křídlech racků
Na křídlech racků je autentický příběh člověka a současného špičkového pilota, který na cestě za svými sny nepolevil a neuhnul, ani v nejtěžších životních zkouškách.
česká

Na křídlech racků

244 Kč
Nahá před Bohem lásky
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
česká
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>