Nejprodávanější tituly - březen 2018
česká

Karel IV.
Druhý díl série popisující naše velikány tak, jak je neznáte. Čeká vás plno pikantních zajímavostí, vtipných komentářů a komiksových ilustrací. Průvodci vám budou rytíř a básník Smil Flaška z Pardubic a opat Jan Neplach.
česká

Karel IV.

179 Kč
Kočka v síti
Tonda, Klárka a Linda – trojice kamarádů, kteří nedají dopustit jeden na druhého, a které spojuje vášeň pro chování vzácných sibiřských koček, se stane nepřímými svědky zločinu. A protože policie nemůže najít stopu, rozhodnou se, že případ vyřeší.
česká

Kočka v síti

224 Kč
Kočky a jiné příběhy o strachu
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
česká
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

223 Kč
Konec starých časů
Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek především ze školního prostředí (Škola, základ života, Cesta do hlubin študákovy duše). Román Konec starých časů v roce 1948 napsal, ale vzápětí ukryl pro příští generace.
česká

Konec starých časů

269 Kč
Koumáci v akci 2
Nová dobrodružství čtveřice kamarádů – Kiki, Páji, Honzy a Standy – jsou plná zápletek, napětí, ale i nových zážitků. Koumáci už přišli na to, jak funguje stroj času. Do minulosti se vypraví hned dvakrát a ani jednou to nedopadne tak, jak plánovali.
česká

Koumáci v akci 2

140 Kč
Koumáci v akci 3
Záhadná kletba, kouzla a magie, vychytralí zloději… Jak si s tím vším Koumáci poradí? V prvním příběhu se vydají do časů krále Artuše, aby zakletému rytíři pomohli získat zpět jeho milou Gwenhwyfar…
česká

Koumáci v akci 3

140 Kč
Kouzelný míč
(6x)
Komiks autorů Jiřího Wintera – Neprakty a Miloslava Švandrlíka, dvou velkých postav československého výtvarného umění a literatury, v nevšední – kreativní podobě.
česká
Ukázky

Kouzelný míč

314 Kč
Křest ohněm
3. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.
česká

Křest ohněm

359 Kč
Labyrint
Vesmír je zvláštní. Jeho obyvatelé také. Jedni stavěli podivná bludiště, jiní si vesele žijí ve společnosti pravěké, další - třeba ti z planety Země - si neuvědomují, že srovnávat vše jen ze svého pohledu nemusí vést k dobrému výsledku.
česká
Ukázky

Labyrint

35 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>