Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2018

Tetín svaté Ludmily
Tetín nesporně patří k významným místům české historie – na počátku 10. století se tu nacházel knížecí dvorec, vdovské sídlo kněžny Ludmily, která tady vychovávala svého vnuka Václava, budoucího českého knížete. Zde byla Ludmila také 15. září 921 zav

Tetín svaté Ludmily

539 Kč
Toulavá kamera 25
(1x)
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu jubilejní Toulavá kamera č.25. Knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.

Toulavá kamera 25

296 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.

Továrna na debilno

315 Kč
Turecké zrcadlo
Román Turecké zrcadlo je dobrodružnou výpravou do 16. století na území dnešního Maďarska, do země položené mezi dvě říše, jejímž pánem je právě teď sultán Sulejman Nádherný, pán všech pánů tohoto světa a Majitel lidských hrdel.

Turecké zrcadlo

314 Kč
Tváře merkavy
Kniha amerického badatele v oblasti židovských dějin a náboženství, nyní již emeritního profesora Davida J. Halperina ze Severokarolínské univerzity v Chapel Hill, zavede čtenáře do židovského výkladu vybraných kapitol z Ezechielova proroctví.

Tváře merkavy

513 Kč
Týden na řekách Concord a Merrimack
V knize se Theoreau věnuje úvahám o nejrůznějších věcech: o roli náboženství v tehdejším světě, o historii krajiny před osídlením osadníky z Evropy či významu poezie pro americkou kulturu.

Týden na řekách Concord a Merrimack

314 Kč
Ubu králem, Ubu spoutaný
Divadelní hra Alfreda Jarryho Ubu králem, je považovaná za předchůdce absurdního dramatu, dada a surrealismu. Vznikla v roce 1885 jako studentská recese na gymnáziu v Rennes, utahující si z učitele fyziky Hébérta.

Ubu králem, Ubu spoutaný

189 Kč
Úmluva
Historický román s biblickou tematikou, který zachycuje Abraháma jako hlavní postavu. Abrahám je zde popsán jako člověk z masa a kostí se všemi pochybnostmi a starostmi.

Úmluva

329 Kč
Úniky
Poutavý thriller ze současnosti od proslulé autorky..

Úniky

269 Kč
Útěk ze Sibiře
Autorem a hlavním hrdinou knihy je Polák šlechtického původu Rufin Piotrowski. Jako politický aktivista a účastník polského povstání z roku 1831 proti Ruské říši, byl nucen emigrovat do Francie, ale tu nakonec po více jak 10 letech opouští...

Útěk ze Sibiře

113 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100