Nejprodávanější tituly - duben 2018
křesťanství

Exsultet - 11%
Chvalozpěv na Velikonoční svíci nazývaný podle prvního slova Exsultet, Ať zajásá, je všeobecně znám zřejmě především díky „pilné včele“.
křesťanství

Exsultet

194 Kč
172 Kč
Morálka do kapsy - 11%
Knížečka vznikla jako úvod k třetí části Katechismu katolické církve, nazvané příznačně „Život v Kristu“. Autor nám ukazuje, že morálka není něco odtrženého od života, natož proti životu....
křesťanství

Morálka do kapsy

143 Kč
127 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Moudrost vyznání víry - 11%
Nová kniha Anselma Grüna se věnuje výkladu křesťanského vyznání víry. Objasňuje slova, která stojí v základu křesťanského pohledu na svět.
křesťanství

Moudrost vyznání víry

89 Kč
79 Kč
O mši svaté - 20%
(1x)

Výběr kázání P. Jiřího Reinsberga, faráře v pražském chrámu Matky Boží před Týnem a v kostele sv. Havla, z let 1981–1990.

Přepis nikdy nemůže postihnout jeho charakteristickou výmluvnost, gesta a dikci, ale přiblíží nám alespoň jeho myšlenky.

křesťanství

O mši svaté

149 Kč
119 Kč
Ježíš Kristus a islám - 11%
Kniha se zabývá otázkou ideologických a teologických rozporů mezi těmito dvěma světovými náboženstvími. Rozporů, které ukazují na neslučitelnost i s civilizovanou společností ctící humanitu a lidskou svobodu, a které by neměly být přehlíženy.
křesťanství

Ježíš Kristus a islám

180 Kč
160 Kč
Nejpokrokovější církevní pracovník - 11%

Studie o postavení nekatolických církví v Československu po válce a za komunistického režimu. Na základě badatelské práce v archivech církví, teologických fakult, státních i komunistických institucí a mezinárodních ekumenických grémií přinášejí nový

křesťanství

Nejpokrokovější církevní pracovník

324 Kč
288 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Slovník biblické ikonografie - 11%
(1x)
Slovník má zájemci o výtvarné umění pomoci "číst" biblické náměty a porozumět jejich vývoji v dějinách umění. Do slovníku byla vedle osob a událostí Starého a Nového zákona zařazena ikonografická hesla související s biblickou výpovědí.
křesťanství

Slovník biblické ikonografie

338 Kč
300 Kč
Šestá cesta - 11%
Kniha katolického kněze o havranech a o liliích, o přírodě, která mluví o Bohu, o nebesích, jež vypravují Boží slávu.
křesťanství

Šestá cesta

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>