Nejprodávanější tituly - duben 2018
romantika

…a štěstí osleplo - 11%
Děj knihy se odehrává ve chvíli, kdy se Helena – matka dvou dětí – chystá do nemocnice na operaci a zároveň se dozvídá o záměru svého muže začít podnikat. Přichází manželská krize, která postupně přeroste v rozpad rodiny.
romantika

…a štěstí osleplo

242 Kč
215 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Katovská láska - 20%
(1x)
Román o lásce dvou mužů v době panování Karla IV. Dokáže láska překonat stavovský rozdíl mezi urozeným mladíkem Vítkem a hrdinou příběhu, nalezencem, kterého vychoval kat?
romantika
Ukázky

Katovská láska

129 Kč
103 Kč
Smrtící byznys - 20%
(2x)
Ellen dorazí do Ugandy, země plné bídy, aby na zdejší klinice pomáhala trpícím dětem. Iluze o léčbě ji brzy přejdou. Děti, které dostaly falešné léky na malárii, totiž umírají.
romantika
Ukázky

Smrtící byznys

149 Kč
119 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
Cena za rozkoš - 11%
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika

Cena za rozkoš

267 Kč
238 Kč
200 kg lásky - 20%
Jsem tlustá, tak to prostě je. Nemám jen pár kilo nadváhy. Jsem slonice, rozežraná tlustá kráva. Tak nějak mě obyčejně častují ti, co mě potkávají na ulici. Proto už raději moc nevycházím, abych to nemusela poslouchat.
romantika
Ukázky

200 kg lásky

99 Kč
79 Kč
Čtvery šaty - 20%
(2x)
Romantický příběh z Anglie 15. století. Šestnáctiletá Anna byla přislíbena neznámému muži, který ani neumí její jazyk.
romantika
Ukázky

Čtvery šaty

129 Kč
103 Kč
Podvedená - 20%
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky.
romantika
Ukázky

Podvedená

89 Kč
71 Kč
Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>