Nejprodávanější tituly - duben 2018
romantika

Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Matky to chtěj taky - 11%
Román autorky bestselleru Deník šílené manželky je vášnivým příběhem o mateřské lásce, ženské sexualitě a svobodě; o tom, že nejenom muži touží po mladých dívkách, ale že i v tomto směru se jim ženy vyrovnají.
romantika

Matky to chtěj taky

116 Kč
103 Kč
Můj (téměř) dokonalý život - 11%
Katie Brennerová vede dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale buďme upřímní, ve skutečnosti bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci...
romantika

Můj (téměř) dokonalý život

269 Kč
239 Kč
Přítelkyně - 11%
Tři ženy, tři přítelkyně, tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě
romantika

Přítelkyně

296 Kč
263 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Tři metry vášně - 11%
(2x)
Povídky s tradičně netradičním humorem, který nikdy neomrzí.
romantika
Ukázky

Tři metry vášně

269 Kč
239 Kč
Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž
Ve své nové knize věhlasný francouzský romanopisec, jehož romány si podmaňují srdce čtenářů na celém světě, líčí neuvěřitelný, fantaskní, hravý, ale především lidsky hluboký příběh matky, která se z lásky naučila létat.
romantika

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž

44 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>