Nejprodávanější tituly - duben 2018
romantika

Karty nelžou - 11%

Další a poslední pokračování knihy z prostředí zdravotnické záchranné služby, kterým se prolíná osobní a nečekaně končící příběh hlavní hrdinky.

romantika

Karty nelžou

242 Kč
215 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
Setkání v Opeře
(2x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
Klub vášnivých botomanek - 6%
Tři mladé ženy propadly závislosti na botách. Touha koupit si boty je tak velká, že nedokážou odolat, utratí za ně všechny peníze, riskují svoji pověst – ale ty boty musí mít...
romantika

Klub vášnivých botomanek

253 Kč
238 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4