Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2018

Letem pohádkovým světem
V audioknize Letem pohádkovým světem se můžete seznámit s pohádkovými příběhy ze všech světových kontinentů včetně pohádek eskymáckých.

Letem pohádkovým světem

134 Kč
Pan Tau
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.

Pan Tau

267 Kč
Ready Player One
(4x)
Strhující dobrodružný thriller z blízké budoucnosti, světa virtuální reality a počítačových her se stal kultovním bestsellerem New York Times, čtenářů napříč generacemi… a všech geeků.

Ready Player One

359 Kč
Severská mytologie
(6x)
Krutý sever zabydleli drsní bohové, kteří neváhali stvořit svět z mrtvého obra – z jeho masa se stala hlína, z kostí vznikly hory, krev a pot se proměnily v moře.

Severská mytologie

296 Kč
Aby se děti divily
Veselé pohádkové příběhy o zvířátkách a lidech napsané tak, aby se děti divily.

Aby se děti divily

224 Kč
AHA! rodičovství
(2x)
Většina knih na téma rodičovství se zaměřuje na změnu chování u dětí. Audiokniha, kterou držíte v rukou, začíná u nás - tedy u rodičů. Pomůže nám lépe porozumět vlastním emocím.

AHA! rodičovství

242 Kč
Bílá velryba
Bílá velryba není jen dobrodružným příběhem z velrybářského prostředí. Autor neopakovatelným stylem popisuje odvěký boj obyčejného člověka s přírodou a zároveň se zamýšlí nad smyslem veškerého lidského snažení.

Bílá velryba

269 Kč
Dáma, která měla ráda čisté záchodky
Román Jamese Patricka Donleavyho vypráví příběh ženy, které se ve třiačtyřiceti letech stalo to, co potkává mnoho lidí v tomto věku – opustí ji životní druh a dospělé děti vyletí z rodného hnízda...

Dáma, která měla ráda čisté záchodky

354 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.

Deset malých černoušků

359 Kč
Jan Masaryk-Pravdivý příběh
První ucelený a dosud zřejmě nejobjektivnější životopis Jana Masaryka nyní i na CD-jako mluvené slovo!

Jan Masaryk-Pravdivý příběh

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 109 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>