Nejprodávanější tituly - duben 2018

Stručnější historie času
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
Úzkost a obavy
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.

Úzkost a obavy

269 Kč
Příběhy rabi Nachmana
(2x)
Kniha mystických příběhů proslulého chasidského cadika. Třebaže v nich najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám pod jejím vlivem napsaných.

Příběhy rabi Nachmana

296 Kč
Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana
Příběh o proměně obyčejného člověka v kmenového léčitele přibližuje praktiky sibiřských šamanů.

Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana

314 Kč
O duševním klidu
(2x)
Seneca v díle hledá cesty k mravní odpovědnosti cti, vnitřní svobodě a duševní vyrovnanosti, uvažuje o smrti a o přátelství a jeho prospěšnosti a potřebnosti, chválí odpoutání od materiálních potřeb, prosazuje myšlenku o rovnosti všech lidí.

O duševním klidu

329 Kč
Čarodějův učeň
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.

Čarodějův učeň

415 Kč
Foucault
Analýza otázek a Foucaultových odpovědí. Jedna z největších filosofií 20. století, otevírající budoucnost jazyka a života.

Foucault

200 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)
Krásný, nevídaný, strhující příběh odvahy, cti a věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.
Ukázky

Bratři Lví srdce

269 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
Paulo Coelho přináší ve svém dalším románu fascinující a dramatickou zápletku, v níž čtenář odhalí dlouhou tradici, založenou na ženské síle a na lásce.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

349 Kč
Dva roky prázdnin
Kniha patří do unikátní kolekce verneovek, kterou Naše nakladatelství pro své čtenáře nachystalo v edici 1400.

Dva roky prázdnin

269 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>