Nejprodávanější tituly - duben 2018

Modlitba za Černobyl
(4x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.

Modlitba za Černobyl

386 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
Mucholapka
(2x)
V dalším z detektivních příběhů Dominika Dána Mucholapka, který volně navazuje na předchozí román Moucha, se detektivové z oddělení vražd vrací k případu, který jim již rok nedává spát – záhadné smrti mladé dívky Cley Petresku.

Mucholapka

314 Kč
Mycelium III : Pád do temnot
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
Nemesis
(10x)
4. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Nemesis

449 Kč
Osm
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
Ukázky

Osm

404 Kč
Poutník - Mágův deník
(5x)
První román světoznámého brazilského autora líčí neobyčejné putování za ztraceným mečem, cestu za vlastním osudem a nalézání životní síly.
Ukázky

Poutník - Mágův deník

268 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Sněhulák

449 Kč
Sonety
(1x)
Shakespearovy Sonety jsou především knihou lásky, a možná právě proto vycházejí od roku 1609, kdy vyšly prvně, neustále, jak v originále, tak i v mnoha překladech.
Ukázky

Sonety

242 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100