Nejprodávanější tituly - duben 2018
beletrie

Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
beletrie

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
355 Kč
Závistivý lidojed a pták-nepták - 6%
(1x)
Kniha obsahuje mýty domorodců z druhého největšího ostrova světa. Je svědectvím o různorodosti a exotičnosti kultur přírodních národů nezávislého státu Papua-Nová Guinea a indonéské části ostrova, zvané Západní Papua.
beletrie

Závistivý lidojed a pták-nepták

253 Kč
238 Kč
Alchymista - ilustrované vydání - 6%
(20x)
Speciální ilustrované vydání románu Alchymista – největšího brazilského bestselleru všech dob, který byl dosud přeložen do 34 jazyků a prodalo se ho na 10 milionů výtisků - vychází při příležitosti dvacátého výročí prvního vydání.
beletrie

Alchymista - ilustrované vydání

338 Kč
318 Kč
Hvězdný prach - 11%
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
beletrie

Hvězdný prach

314 Kč
279 Kč
Jmenuji se Červená - 11%
(7x)
Román je vrcholným dílem tureckého autora, držitele Nobelovy ceny za literaturu 2006.
beletrie

Jmenuji se Červená

358 Kč
318 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
beletrie

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Nefritový trůn - 6%
Druhý díl fantasy cyklu Temeraire. Čína v něm zjistí, že její vzácný dar určený Napoleonovi padl do britských rukou. Rozzlobené čínské poselstvo žádá, aby byl neobyčejný tvor vrácen, kapitán Laurence se ovšem odmítne podvolit.
beletrie

Nefritový trůn

253 Kč
238 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
beletrie

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
77 leyendas de Praga - 6%
Místopisné legendy z Pražského hradu, Vyšehradu, Starého Města, Nového Města , Malé Strany, které mohou být i skvělou inspirací k procházkám po Praze - černobílé ilustrace, doplněno kreslenými mapami. Čtení ve španělštině.
beletrie

77 leyendas de Praga

339 Kč
319 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
beletrie

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>