Nejprodávanější tituly - květen 2018
zdraví a životní styl

Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdraví a životní styl

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Limity medicíny - 6%
Illichova hluboce šokující analýza klinické a sociální reality týkající se chorob vytvořených lékaři zkoumá kulturu zdraví, nemoci a utrpení a obsahuje také historický exkurz do konceptů a obrazů smrti.
zdraví a životní styl

Limity medicíny

305 Kč
287 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
zdraví a životní styl

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
zdraví a životní styl

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Moučný mozek - 11%
(2x)
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moučný mozek

242 Kč
215 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
zdraví a životní styl

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
zdraví a životní styl

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
zdraví a životní styl

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 199 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>