Nejprodávanější tituly - květen 2018
zdraví a životní styl

Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
zdraví a životní styl

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
zdraví a životní styl

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jsou rostliny k jídlu? - 11%
(2x)
Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii.
zdraví a životní styl

Jsou rostliny k jídlu?

223 Kč
198 Kč
Poznáváme homeopatii - 11%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
zdraví a životní styl

Poznáváme homeopatii

224 Kč
199 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den - 11%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den

359 Kč
319 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Osvoboďte se s Feng Shui - 11%
Praktická příručka, jak jednoduše upravit svůj prostor tak, aby nás podporoval - naše sny se začnou plnit, vztahy se zlepšují, dosahujeme svých cílů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Osvoboďte se s Feng Shui

323 Kč
287 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 199 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>